donderdag, 27 januari 2022
solar-hightechcampus.jpg

Taxaties

Om een financiering voor de aankoop van een woning te verkrijgen, wil een financieringsinstelling over het algemeen een onafhankelijk taxatierapport van de woning. Wij verzorgen deze rapporten accuraat, snel en conform de voorwaarden die een bank stelt. Ook taxaties voor (her-)waardering van onroerend goed ten behoeve van een aankoop- of verkoopbeslissing kunnen wij voor u verzorgen. 

Een taxatie is niet altijd hetzelfde. Het doel van de taxatie speelt een belangrijke rol. Men kan denken aan de volgende doelen waarvoor een taxatie benodigd kan zijn:

  •  voor de verkoop, spreekt men van de onderhandse verkoopwaarde
  •  voor de hypotheek, spreekt men van de Marktwaarde (voor en/of na verbouwing)
  •  voor de verzekering, spreekt men van de herbouwwaarde
  •  voor de fiscus, spreekt men van de WOZ-waarde

Door de verschillende situaties ontstaan er dus ook verschillende waarden van het te taxeren object. Daarom is de objectiviteit en deskundigheid van de taxateur ook noodzakelijk. In veel gevallen wordt het rapport ook gevalideerd. Voor een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) is dit een verplichting. NWWI is zo een validatieinstituut.

  •  Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Gegarandeerd 2,75%

> Hoger eindbedrag bij winst > Ook met kleine bedragen > Wél flexibel inleggen
Vraag naar uw mogelijkheden.

Advies via de Webcam

Ervaar het gemak van advies via de webcam via uw eigen computer of tablet.
Vraag naar de mogelijkheden.

Werkloosheid

Verzeker uw maandlasten indien u onverhoopt werkloos wordt
Vraag naar uw mogelijkheden.