donderdag, 27 januari 2022
airport-eindhoven.jpg

Verkoop

Verkoop

Na een uitgebreide bezichtiging en na uitvoerig overleg adviseren wij u vrijblijvend op welke wijze u uw huis kunt verkopen. Te denken valt aan een "normale" verkoopprocedure via advertenties op internet (huislijn.nl) of kranten (Eindhovens Dagblad, Huiskrant), dan wel via veiling of door middel van inschrijving. Een voorbeeld van een advertentie in het Eindhovens Dagblad ziet u onderaan de pagina. Wij verzorgen alle bezichtigingen en behartigen uw belangen tot na het transport bij de notaris. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om voor u de hoogste prijs te behalen.

Kopers bij u op bezoek

Uw makelaar zal altijd aanwezig zijn bij de bezichtigingen van uw huis. De afspraken voor deze bezichtigingen worden ruimschoots van te voren aan u doorgegeven. Tevens zal uw makelaar u enkele tips geven over hoe u uw huis het beste kunt presenteren aan de toekomstige kopers. Het is niet noodzakelijk tijdens een bezichtiging thuis te zijn, het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Indien u niet thuis bent, wordt u zo snel mogelijk van het verloop van deze bezichtiging op de hoogte gebracht.

Onderhandelen

Indien iemand na bezichtiging van uw woning geïnteresseerd is, kunt u een bod op uw huis verwachten. Vooraf zal uw makelaar met u bespreken hoe er met een bod omgegaan wordt, waarbij wij u natuurlijk zullen informeren over een geschikte handelwijze. Direct nadat er een bod is uitgebracht, zullen wij u hierover inlichten en u adviseren over de volgende stap.

De ondertekening van het contract

Zodra de onderhandelingen met succes afgerond zijn, zullen wij zo snel mogelijk het koopcontract verzorgen, zodat alle belangrijke afspraken zwart op wit vastgelegd zijn. In dit koopcontract worden ook afspraken over roerende zaken genoemd. Tevens zullen wij ervoor zorgen dat de gegevens die de notaris nodig heeft voor de transportakte, door ons aangeleverd worden. 

Gegarandeerd 2,75%

> Hoger eindbedrag bij winst > Ook met kleine bedragen > Wél flexibel inleggen
Vraag naar uw mogelijkheden.

Advies via de Webcam

Ervaar het gemak van advies via de webcam via uw eigen computer of tablet.
Vraag naar de mogelijkheden.

Werkloosheid

Verzeker uw maandlasten indien u onverhoopt werkloos wordt
Vraag naar uw mogelijkheden.