donderdag, 27 januari 2022
airport-eindhoven.jpg

Verhuur

Zoekt u een (t)huis voor uw werknemer, collega of uzelf tijdens uw verblijf in de regio Eindhoven, wij zorgen ervoor dat u de ruimte heeft waar u zich thuis voelt. 

Of zoekt u een professionele beheerder van uw (tijdelijke) woonruimte? Dan bent u bij ons juist aan het goede adres! Wordt u uitgezonden door uw werkgever, bent u belegger in onroerend goed, overwinteraar in het buitenland, gaat u mogelijk samenwonen, kortom heeft u gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimte beschikbaar voor verhuur, neem dan voor meer informatie contact met ons op. 

 

Tijdelijke verhuur van uw koopwoning

U kunt uw leegstaande woning tijdelijk verhuren. Hiervoor heeft u wel een vergunning nodig van de gemeente waar de woning staat. Dit is geregeld in de Leegstandwet.

Verhuur leegstaande woningen is makkelijker

Het kabinet heeft  het voor huiseigenaren makkelijker gemaakt om een nog te koop staande woning tijdelijk te verhuren. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zelf al een nieuw huis wilt kopen of heeft gekocht. De volgende wijzigingen zijn per 1 juli 2013 ingegaan.

Te koop staande koopwoningen

De verhuurder mag bij een te koop staande woning zelf de huurprijs bepalen. Nu stelt de gemeente nog een maximale huurprijs vast in de vergunning die ze afgeeft en wordt deze prijs bepaald door het puntensysteem voor huurwoningen. Bij een vergunning die vóór 1 juli 2013 is afgegeven blijft overigens wel de maximale huurprijs gelden die in de vergunning is opgenomen.  

Gemeenten mogen aan de tijdelijke verhuur van te koop staande woningen geen eigen, extra eisen stellen die niet in de Leegstandwet staan.

De vergunning voor te koop staande koopwoningen wordt voor 5 jaar ineens verleend. Een nog lopende vergunning hoeft niet meer te worden verlengd, maar geldt alsnog voor 5 jaar. U kunt de gemeente vragen dit schriftelijk te bevestigen.

Particuliere eigenaren mogen niet meer dan 2 te koop staande koopwoningen tegelijk tijdelijk verhuren.

(bron)

Gegarandeerd 2,75%

> Hoger eindbedrag bij winst > Ook met kleine bedragen > Wél flexibel inleggen
Vraag naar uw mogelijkheden.

Advies via de Webcam

Ervaar het gemak van advies via de webcam via uw eigen computer of tablet.
Vraag naar de mogelijkheden.

Werkloosheid

Verzeker uw maandlasten indien u onverhoopt werkloos wordt
Vraag naar uw mogelijkheden.